Uw partner in tegels

V&B Montage

Van A tot Z verzorgt

V&B Montage: Wie zijn wij?

Welkom bij V&B Montage, het bedrijf dat gespecialiseerd is in vloerrenovatie en -isolatie, verbouwingen, afbouw, vloermontage en tegelwerken. Zoals u ziet zijn wij een zeer veelzijdig bedrijf en we zijn er zeker van dat we ook uw klus tot een goed einde kunnen brengen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, uw toilet een make-over wilt geven of uw hele badkamer wilt laten betegelen, neem eens contact met ons op en u zult zien dat wij een hoop voor u kunnen betekenen.

Ruime kennis en vakmanschap

Henri Verschuur en Hans de Bruine zijn de drijvende krachten achter V&B Montage. Zij werken zelf ook actief mee op de werkvloer, waardoor zij zeer betrokken zijn bij de klussen en bij de klant. V&B montage werkt daarnaast samen met Tegelhal Verschuur.

Ruime kennis en vakmanschap staan centraal bij V&B Montage. Wij werken zeer secuur en vinden het belangrijk dat we altijd netjes in de omgang zijn. Dit zorgt voor een fijn contact tussen ons en de klant. Wij zijn daarnaast een klein bedrijf, dus de lijnen zijn kort, wat leidt tot goede en duidelijke communicatie. Tot slot is onze prijs/kwaliteit verhouding altijd goed.

Landelijke service

V&B montage biedt landelijke service. Wij zijn gesitueerd in Lunteren en hebben al veel projecten uitgevoerd in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede en Wageningen. Woont u niet in de buurt van deze steden, dan is dat geen probleem. Wij kijken graag hoe we u, waar dan ook, kunnen helpen met uw project.

In contact komen met V&B Montage

Natuurlijk kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen met V&B Montage. U kunt dat doen op verschillende manieren:

– U kunt het contactformulier op de website invullen
– U kunt een offerteaanvraag doen via de website
– U kunt ons bellen:
Henri Verschuur: +31 6 153 056 00
Hans de Bruine: +31 6 152 923 78

In ieder geval zorgen wij ervoor dat wij na het ontvangen van uw bericht zo snel mogelijk antwoorden of contact met u opnemen om uw (aan)vraag te bespreken. Wij helpen u graag!

0318 482 771

Meulunterseweg 35

6741 HL Lunteren

Scroll naar top