Uw partner in tegels

V&B Montage

Ervaren tegelzetters

Ons montage team zet al jaren tegels in badkamers, keuken, en nog veel meer

Advies op maat

V&B Montage plaatst niet alleen de tegels maar adviseert u ook, en denkt mee met de werkzaamheden.

Door heel Nederland

Ons werkgebied beslaat Gelderland, Utrecht, Flevoland enzovoorts.. V&B Montage zet bij u thuis de tegels!

Van A tot Z verzorgt

Vloerrenovatie op maat voor ieder soort vloer

Wellicht heeft u in uw huis of bedrijfspand een vloer liggen die er niet meer als nieuw uitziet na jaren gebruik. Nu is het niet erg als een vloer er niet meer als nieuw uitziet, dit kan een vloer karakter geven. Er komt echter na verloop van tijd een moment waarop u waarschijnlijk denkt: deze vloer moet vervangen worden. Wist u dat dit niet altijd hoeft?

Bij V&B Montage zijn wij gespecialiseerd in vloerrenovatie. Dit houdt in dat wij uw vloer een grote oppervlakkige opknapbeurt geven, of we kiezen voor een volledige vloerrenovatie waarbij we een nieuwe laag vloerisolatie aanbrengen.

Vloerrenovatie voor alle soorten vloeren

Vloerrenovatie kan in principe toegepast worden op alle soorten vloeren. Er zijn daarbij verschillende soorten van vloerrenovatie mogelijk. We kunnen bijvoorbeeld alleen de bovenlaag van de vloer renoveren, maar het kan ook zijn dat we ervoor kiezen om de gehele vloer te verwijderen, de ondervloer te isoleren en een andere vloer terugleggen. Het ligt volledig aan het soort vloer en de mate waarin de vloer opgeknapt moet worden, welke methode voor welke vloer wordt gebruikt.

Vloerrenovatie als investering

Vloerrenovatie van oude vloeren is onze specialisatie. Hierbij is er de mogelijkheid om de vloer er volledig uit te halen en de ondergrond te voorzien van een laag schuimbeton met een hoge isolatiewaarde. Dit zorgt ervoor dat uw vloer beter geïsoleerd wordt en dus minder warmte verliest. Deze warmtebesparing kunt u terugzien in uw energierekening aan het einde van het jaar, wat vloerrenovatie dus een echte investering in het pand maakt. Na het isoleren van uw vloer plaatsen we een nieuwe vloer, waarbij u zelf kunt kiezen of we bijvoorbeeld een PVC-, laminaat- of tegelvloer bij u neerleggen.

Vloerreiniging

Wanneer wij een vloer bij u leggen, geven wij altijd advies over het reinigen van de vloer. Dit zorgt ervoor dat de vloer in de beste conditie blijft. Wij hebben zelf ook een ruim assortiment aan reinigingsproducten in ons assortiment, die u kunt aanschaffen.

Wanneer u problemen heeft bij het reinigen of onderhouden van uw vloer kunt u altijd contact met ons opnemen. Wellicht hebben wij voor u het juiste reinigingsmiddel in huis, of kunnen wij u helpen bij het reinigen van uw vloer.

Meer informatie of een offerte?

Wilt u meer informatie over vloerrenovatie of bent u benieuwd wat wij voor uw vloer kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Voor ons is geen renovatieklus te gek en we denken altijd graag met u mee.

0318 482 771

Meulunterseweg 35

6741 HL Lunteren

Scroll naar top