Uw partner in tegels

V&B Montage

Ervaren tegelzetters

Ons montage team zet al jaren tegels in badkamers, keuken, en nog veel meer

Advies op maat

V&B Montage plaatst niet alleen de tegels maar adviseert u ook, en denkt mee met de werkzaamheden.

Door heel Nederland

Ons werkgebied beslaat Gelderland, Utrecht, Flevoland enzovoorts.. V&B Montage zet bij u thuis de tegels!

Van A tot Z verzorgt

Uw vloermontage tot in de puntjes verzorgd door V&B Montage

Een nieuwe vloer in huis, in uw kantoor of in uw commerciële pand kan de hele ruimte als nieuw doen lijken. Een mooie vloer geeft vaak de ruimte een upgrade, zonder iets aan het meubilair of de wanden te hoeven veranderen. Het uitzoeken van een nieuwe vloer is een leuke klus: u vergelijkt verschillende vloeren met elkaar, ziet voor u hoe de vloer in de ruimte zal liggen en verheugt zich al op het mooie eindresultaat. Er is echter een kleine stap die minder leuk is: het leggen van de vloer zelf. Of misschien vindt u het wel leuk, maar weet u niet hoe de vloer gelegd moet worden. V&B montage is dan de partner die u zoekt. Wij regelen de complete vloermontage voor u en u hoeft daarna alleen nog te doen wat het prettigst is: genieten van de nieuwe vloer.

Verschillende soorten vloermontage

De montage van iedere vloer is anders. Natuurlijk kan een pvc vloer niet op dezelfde manier gelegd worden als een tegelvloer. Bij V&B montage weten wij precies hoe wij elk type vloer kunnen leggen in de ruimte van uw keuze. Wij verzorgen vloermontage voor tegelvloeren, natuursteen, pvc en laminaat.

Daarnaast kunnen wij bij het monteren van uw vloer ook vloerverwarming aanleggen. Wist u dat u met vloerverwarming 20% van de stookkosten kunt besparen? Ook geeft vloerverwarming sneller een aangenaam warm gevoel in de ruimte, omdat de warmte van de vloer gelijkmatig opstijgt.

Vloermontage van A tot Z

Wanneer u V&B Montage uw vloer laat monteren, hoeft u zich over het gehele proces geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat de vloer precies zo gelegd wordt als afgesproken en nemen u daarbij al het werk uit handen. Het egaal maken van de ondervloer, het monteren van plinten, het betegelen van de vloer: alles wordt door ons geregeld.

Vloermontage voor een scherpe prijs

Om een goed beeld te krijgen van de totale kosten van uw nieuwe vloer maken wij een duidelijke offerte over de aanschafkosten van de vloer, het benodigde bijbehorende materiaal en de eventuele kosten om de vloer of wand te betegelen. We hanteren scherpe prijzen en bieden een ruim aanbod vloeren van hoge kwaliteit. U weet precies hoeveel de investering bedraagt en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Offerte of meer informatie?

Wanneer u uw vloermontage door ons wil laten uitvoeren, kunnen we ons voorstellen dat u nog iets meer informatie wil over uw specifieke situatie, of dat u een offerte wilt ontvangen. Via onze website kunt u een offerte aanvragen, maar u kunt ons ook altijd een bericht sturen via het contactformulier voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

0318 482 771

Meulunterseweg 35

6741 HL Lunteren

Scroll naar top