Uw partner in tegels

V&B Montage

Ervaren tegelzetters

Ons montage team zet al jaren tegels in badkamers, keuken, en nog veel meer

Advies op maat

V&B Montage plaatst niet alleen de tegels maar adviseert u ook, en denkt mee met de werkzaamheden.

Door heel Nederland

Ons werkgebied beslaat Gelderland, Utrecht, Flevoland enzovoorts.. V&B Montage zet bij u thuis de tegels!

Van A tot Z verzorgt

Verbouwing of afbouw, V&B Montage is uw ideale bouwpartner

V&B Montage is er niet alleen voor al uw vloeren en tegelwerken, ook voor meer ingrijpende klussen zijn wij uw perfecte partner. Of u nu een toilet wilt renoveren, een geheel nieuwe badkamer in de planning heeft of uw hele huis of winkelpand wilt verbouwen of renoveren: wij kunnen het allemaal. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van vloerisolatie bij nieuwe vloeren of tijdens het renoveren van vloeren.

Uw verbouwing compleet geregeld

Wanneer u erover denkt om uw huis, bedrijfspand of winkelruimte te gaan verbouwen, krijgt u te maken met veel verschillende zaken. Zo moeten er waarschijnlijk delen gesloopt worden, wellicht moet er ergens een nieuwe muur opgetrokken worden, moeten er nieuwe vloeren gelegd worden, muren moeten worden afgewerkt, en zo nog veel meer.

Het overzien van zo’n grote verbouwing kan een hele klus zijn en misschien zelfs iets waar u liever niet over nadenkt. Voor het overzien, plannen en uitvoeren van uw verbouwing, is V&B montage uw ideale partner. Wanneer u ons inhuurt voor uw verbouwing, nemen wij u alle zorgen uit handen. We overleggen met u hoe het eindresultaat moet zijn, welke materialen u wilt dat wij gebruiken en hoe de uitstraling van het pand of de ruimte moet zijn. Wij regelen vervolgens uw hele verbouwing van A tot Z en zorgen voor een fantastisch eindresultaat dat helemaal naar uw wens is.

Afbouw van uw nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouwhuis koopt, kunt u dat op verschillende manieren op laten leveren: volledig sleutelklaar of casco. Bij het sleutelklaar opleveren van uw huis is uw huis volledig afgewerkt, behalve een kleurtje op de muren. Een huis dat casco wordt opgeleverd is nog niet voorzien van vloeren, muurafwerking, plafondafwerking en vaak ook niet van een badkamer en keuken. Wanneer u ervoor kiest om de afbouw van uw woning zelf te regelen, kunnen wij van V&B montage u daarbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in afbouw en kunnen uw huis geheel naar uw wensen afwerken. U zit zo niet vast aan de keuzes die de aannemer u geeft, maar kunt in overleg met ons de gehele afbouw van uw woning naar eigen smaak invullen.

Vloerisolatie

Wanneer u gaat verbouwen of uw woning laat afbouwen, is het verstandig om na te denken over vloerisolatie. De vloer is vaak een van de koudste delen van uw huis, omdat hij veel warmte verliest. U kunt de vloer echter gemakkelijk warmer maken wanneer u kiest voor vloerisolatie. Dit is niet alleen aangenamer voor uw voeten, maar scheelt ook in de stookkosten en is beter voor het milieu. Wij kiezen in overleg met u de juiste soort vloerisolatie die past bij de vloer die u laat leggen en zorgen ervoor dat de isolatie op de juiste manier bij u wordt gelegd.

V&B Montage van A tot Z

Wanneer u V&B Montage laat zorgen voor uw verbouwing of afbouw, haalt u een professioneel bedrijf in huis dat alles voor u regelt. Wij zorgen voor materialen, de juiste afwerking en zorgen dat het project naar uw wens wordt opgeleverd zonder dat u zich tussentijds zorgen hoeft te maken. Wij maken van uw verbouwing of afbouw gegarandeerd een succes.

Vragen of een offerte aanvragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over uw persoonlijke bouwsituatie, of dat u misschien een offerte aan wilt vragen. Via het contactformulier kunt altijd contact met ons opnemen en een offerte vraagt u aan via het offerteformulier. We horen graag van u!

0318 482 771

Meulunterseweg 35

6741 HL Lunteren

Scroll naar top